Menu

Privacy Voorwaarden

Papier Present bvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op www.papierpresent.com en info@papierpresent.com.  

Verwerkingsdoeleinden

Papier Present bvba verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Papier Present bvba verbonden zijn of met enige andere partner van Papier Present bvba;

Papier Present bvba garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of

een email te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@papierpresent.com;

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Utilisation de fichiers témoins ('cookies')

Notre site web utilise la technologie de suivi par fichier témoin, lors de votre navigation du site (“cookies”). Un fichier témoin est formé de petites pièces d’information qui sont envoyées vers la plateforme que vous utilisez pour naviguer, et sauvegardées sur votre appareil afin de vous reconnaitre lors d’une prochaine visite. Il contient des données statistiques à propos de votre navigation du site et des tendances, mais ne vous identifie pas personnellement. Par exemple, nos fichiers témoins sauvegardent votre choix de pays. Ceci nous aide à améliorer le site et vous livrer une meilleure expérience personnalisée.

Il est possible de refuser les fichiers témoins en ajustant les préférences de votre navigateur. Refuser un fichier témoin pourrait conduire à une diminution des fonctionnalités du site.

Klacht

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wil u een offerte aanvragen? Geef gerust een seintje. Bent u nog geen klant? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek waarbij u al onze demo-modellen kan zien en voelen. We bespreken samen de opties en maken ter plaatse een heldere prijsofferte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op vlak van kwaliteit, bedrukking, levertermijn of aantallen.

Vult u even uw gegevens in?
Onze agenda ligt al klaar.
Website made by MINSKY