Menu

Over ons

Test

Driven by passion

Papier Present is al meer dan 50 jaar een klinkende naam in België. Ons familiebedrijf ontstond in de jaren ’60 en groeide snel uit tot een groothandel in bedrukte draagtassen en geschenkverpakkingen. In 1990 werd het bedrijf overgenomen door Micha Van Overloop, vandaag zet zoon David Van Overloop en zijn team de zaak verder. Dat doen ze met passie en met dezelfde focus op service, kwaliteit en duurzaamheid als hun voorgangers. Daarbovenop gaat de nieuwe generatie voluit voor innovatie en ecologie.

“De impact van merken versterken, dat is wat ons boeit. We volgen innovaties wereldwijd om de branding van onze klanten te versterken, van producten tot boetieks, in alle mogelijke grootordes.”

Team

Driven by vision

Om perfect aan te voelen waar u naar op zoek bent, komen we graag bij u langs. Daarom zijn wij bewust geen online webshop: we schuiven liever mee aan tafel om te luisteren, te informeren en te inspireren. Onze expertise staat met andere woorden volledig ten dienste van uw keuzes. Noem ons ouderwets, maar als het gaat over exclusief maatwerk, dan vinden wij vijfsterrenservice vanzelfsprekend.

“Onze klanten zijn winkeliers, retailers, bedrijven en ondernemers in België en daarbuiten. Zij zijn op zoek naar manieren om hun merk visibiliteit te geven, elk op zijn manier. Voor hen willen we graag de perfecte sparring partner zijn en de beste kwaliteit bieden.”

people

Driven by people

Ons team bestaat uit een creatief collectief van vijftien go-getters. Grafisch ontwerpers, administratieve profielen, salesmedewerkers en magazijniers die elke dag alles uit de kast halen voor uw project. Daarnaast investeren we voortdurend in betrouwbare partnerships in Europa en Azië, waardoor we correcte productielijnen en korte levertermijnen kunnen garanderen.

“Wij hebben een groot hart voor ecologische doelen, screenen onze fabrikanten op arbeidsomstandigheden en zijn fier op onze FSC®-certificatie. Dankzij ons satellietkantoor in China verzekeren we die kwaliteit bovendien op wereldschaal.”

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wil u een offerte aanvragen? Geef gerust een seintje. Bent u nog geen klant? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek waarbij u al onze demo-modellen kan zien en voelen. We bespreken samen de opties en maken ter plaatse een heldere prijsofferte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op vlak van kwaliteit, bedrukking, levertermijn of aantallen.

Vult u even uw gegevens in?
Onze agenda ligt al klaar.
Website made by MINSKY