Menu

Hebben jullie papieren zakken op voorraad?

Bent u al klant en heeft u een prangende vraag of spoedopdracht? Dan duiken wij graag in ons assortiment basic witte en zwarte zakken, die u zelf kan personaliseren met een sticker of label.

Hoe wordt de prijs berekend?

Na een eerste contact via telefoon of mail komen we graag bij u langs om uw verwachtingen in kaart te brengen. We kiezen samen de materialen en de ontwerpen en maken ter plaatse een transparante prijsofferte op.

Ik heb verschillende winkelpunten, kan dit apart geleverd worden?

Als u ons op voorhand een seintje geeft, regelen we dat met plezier. Weet dat we ook een magazijn ter beschikking hebben waar we grote bestellingen tijdelijk kunnen stockeren.

Kan ik stalen bekijken?

Natuurlijk. Wij komen vrijblijvend langs wanneer het voor u past. Tijdens een aangenaam kennismakingsgesprek tonen wij u alle stalen die in lijn liggen met uw wensen, verwachtingen en budget.

Moet ik zelf zorgen voor een grafisch ontwerp?

Dat mag, maar onze designer kan voor u ook een digitaal ontwerp uitwerken. We overlopen het gemaakte design via mail of tijdens een persoonlijk gesprek, want feedback is zeker welkom. Plaatst u een grote bestelling, dan produceren we gratis uitgewerkte stalen op ware grootte.

Waar worden de producten gefabriceerd?

Wij hebben betrouwbare partnerships met fabrikanten in Europa en Azië die we screenen op arbeidsomstandigheden. We staan dagelijks in nauwe verbinding met onze leveranciers voor een constante kwaliteitscontrole. Papier Present werkt met een FSC®-certificaat.
Let op het FSC®-logo voor onze FSC®-gecertificeerde producten. Licentiecode: FSC®-C021193.

Waarom vragen jullie een voorschot te betalen bij bestelling?

Voor elke bestelling wordt er materiaal aangekocht om de productie te starten. Het voorschot bedrag dekt deze kosten.

Wat als ik een roos lintje besteld heb en het is geel?

Zoiets gebeurt uiterst zelden. Is er toch wat misgelopen? Geen paniek, wij garanderen een uitstekende service na verkoop. Voor elk probleem zoeken we een oplossing.

Wat is de minimum afname?

Wij werken in oplages van minstens 300 (handtassen) en soms 500 (papieren zakken) exemplaren.

Wat kan ik bestellen?

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met draagtassen (in alle materialen en formaten), geschenkdozen, verzendverpakkingen, geschenkpapier en accessoires te maken heeft. Ons uitgebreid portfolio met stalen komen we graag aan u voorstellen, uiteraard vrijblijvend.

Wat kan ik niet bestellen?

Papier Present levert geen taartdozen, pralinedozen of verpakkingen die in contact komen met voeding.

Wat zijn de gemiddelde levertermijnen?

De levertermijn is afhankelijk van het gekozen product en kan variëren van 4 weken tot 4 maanden. Wij communiceren de precieze levertermijn altijd op voorhand. Onze eigen chauffeur komt uw bestelling persoonlijk leveren.

Wie kan bestellen bij Papier Present?

Retailers, brands, boetieks, kmo’s en zelfstandigen. Wij zetten onze expertise graag in voor de modewereld en daarbuiten, zowel in België als in onze buurlanden.

Onze ervaring in mode en lifestyle gaat erg breed. We bedrukken inpakmaterialen voor modehuizen, juweliers, opticiens, juweliers, cosmetica, lingeriemerken, ontwerpers van home en deco accessoires en aanverwante sectoren.

Daarnaast bedienen we ook andere types klanten: bouwbedrijven, wijnhandelaars, zelfstandigen uit de telecombranche, uitvaartspecialisten en meer.

Zijn de levertermijnen betrouwbaar?

Uiteraard. Omdat wij u een perfecte leverservice willen garanderen, hebben wij een eigen chauffeur in dienst. Mocht u een paar dagen twijfelen over het ontwerp of uw bestellingen alsnog wijzigen, dan heeft dat natuurlijk wel een invloed op de levertermijn.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wil u een offerte aanvragen? Geef gerust een seintje. Bent u nog geen klant? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek waarbij u al onze demo-modellen kan zien en voelen. We bespreken samen de opties en maken ter plaatse een heldere prijsofferte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op vlak van kwaliteit, bedrukking, levertermijn of aantallen.

Vult u even uw gegevens in?
Onze agenda ligt al klaar.
Website made by MINSKY